Corona? Wij denken in oplossingen! We create!

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VIRTUAL TESTDRIVE

We leven in een vreemde tijd. Covid-19 heeft vrijwel de hele wereld in haar greep. Overal is het virus merkbaar en zorgt het voor grote veranderingen in ons dagelijks leven. Draai 'Corona' eens om, dan staat er 'Anoroc' en dat komt uit het oude chinees en betekend 'creëren'. Dat is wat wij doen bij Van Vijfeijken, het creëren van oplossingen met de middelen die we hebben. 

Wij begrijpen als geen ander dat u niet altijd in staat bent om fysiek op locatie aanwezig te zijn. Maar voordat u een grote aankoop doet wilt u wel graag alle technische data, functionaliteiten en zoveel mogelijk potentie kunnen zien.

Bij Van Vijfeijken is dat geen probleem, wij ontzorgen u op alle vlakken. Door slimme technologische tools geven wij u een persoonlijke tour in de door u gekozen voertuig.  Meld u aan voor een 'Virtual Test Drive' en ervaar hoe het door u gewenste voertuig rijd en functioneerd vanuit uw eigen kantoor of huiskamer. Het is net alsof u ZELF in het voertuig aan het rijden bent of in de machine aan het sturen bent. Helemaal live!

Meld u nu aan

en ontdek het gemak
  Liever teruggebeld worden?

  laat u eenvoudig terugbellen door ons
   Advies op afstand

   Met onze jarenlange expertise kunnen wij u ook bijstaan in uw aankoop op afstand te doen, zelfs buiten kantooruren.

   We begrijpen dat u niet altijd voldoende tijd heeft in uw agenda om op alle locaties aanwezig te zijn. Daarom bieden wij u advies op afstand aan. Wij kunnen u zoveel fotos sturen als gewenst, eventueel video’s, live facetime of videobellen via whatsapp behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen u een kopie sturen van alle bijbehorende of noodzakelijke documenten van het voertuig waarin u interesse heeft.

   De geschatte transportkosten vormen het totaal van de transportkosten onder 1 en 2. Het is inclusief verzekering en alle papierwerk.

   1. Transport door van Vijfeijken Handelsonderneming B.V. naar een Nederlandse of Belgische zeehaven.

   2. Transport door de verscheping maatschappij naar havens wereldwijd.

   Wij kunnen het door u gekochte voertuig vervoeren naar elke bestemming ter wereld. Voor Europese bestemmingen betreft het meestal wegtransport. Voor verder gelegen bestemmingen verzorgen wij het vervoer naar een Nederlandse of Belgische zeehaven. Van daaruit wordt het voertuig verscheept naar het land van bestemming. In onze online catalogus kunt u bij elk voertuig een indicatie opvragen van de transportkosten naar de meest voorkomende bestemmingen wereldwijd.

   Processing...
   Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
   Schrijf je in voor het laatste Wheelnews
   ErrorHere
   ×

   Welkom bij Van Vijfeijken - Wij helpen u graag

   × Hoe kan ik je helpen?