VACATURES


Professionals

Je ambitie waarmaken, met eigen initiatieven en ideeën, voor zowel de groei van Van Vijfeijken als je eigen carrière, met diverse ontwikkelingsmogelijkheden om zodoende het beste uit jezelf te kunnen halen!

Je zult snel veel verantwoordelijkheden krijgen en samen met andere professionals werk je aan het gehele proces van innovatieve trucks van vandaag én morgen.

Young Professionals

De eerste stappen in je loopbaan zijn erg belangrijk voor de rest van je carrière.  Van Vijfeijken biedt jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarbij ontwikkeling en begeleiding centraal staan.

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor studenten

Je wilt graag praktijkervaring opdoen binnen internationale organisatie. Bij Van Vijfeijken kun je een actieve rol spelen in één van de vele projecten of meedraaien in de dagelijkse praktijk. Maar wat je ook kiest, we begeleiden je intensief en zorgen ervoor dat jij je tot young professional ontwikkelt.

OPENSTAANDE VACATURES

Functieoverzicht
In de functie van Accountmanager ben je (mede)verantwoordelijk voor de (Internationale) telefonische/online, verkoop van de Trucks van Van Vijfeijken, bij zowel nieuwe als bestaande klanten.
Voor de Accountmanager Truck & Transport bestaat de klantenkring uit truck-gerelateerde bedrijven zoals: transport-, landbouw- en mechanisatiebedrijven en loonwerkers.
Dus als je wilt werken bij een professioneel en informeel bedrijf, pak dan nu je kans en solliciteer en wie weet wordt je binnenkort onderdeel van ons gezellige team!
Jouw uitdaging
Als accountmanager ben je zowel verantwoordelijk voor het beheer van onze klantrelaties, als voor de uitbreiding van ons bestaande klantenbestand. Dit door middel van het bezoeken van huidige en eventuele toekomstige zakenrelaties.
Vanwege enerzijds de zelfstandige aard van deze functie ben je gedisciplineerd, gemotiveerd, commercieel en accuraat; anderzijds werk je in een teamverband en ben je sociaal, communicatief vaardig en een echte teamplayer!
Na de verkoop van een truck en/of machine is het jouw taak dat deze - in overeenstemming met de afgesproken leveringsvoorwaarden en services- geleverd wordt. Je bent de centrale contactpersoon van het gehele verkoopproces en voorziet de klant van alle benodigde informatie en indien wenselijk geef je daarbij productdemonstraties. Verder evalueer je de voortgang, klant(on)tevredenheid en draagt mogelijk knelpunten en/of verbeteringen aan. Ook introduceer je eventueel andere inkoopkanalen bij de klant, waaronder bijvoorbeeld de support medewerker die verantwoordelijk is voor herstel en upgrades van de trucks/machines.
Je wordt aangestuurd door een manager truck & transport die je ondersteund met de verdere uitbreiding en ontwikkeling van je rayon en persoonlijke competenties.
Zelfstandig, gemotiveerd, commercieel, accuraat, communicatief en sociaal,
De centrale contactpersoon in het gehele verkoopproces,
Bouwen aan een sterke infrastructuur,
Gesynchroniseerde vraag en aanbod,
Kwaliteitsmeting en monitoring.

Functieomschrijving
De techniek ontwikkelt zich steeds en dat merk jij dagelijks als vrachtwagenmonteur. Niet alleen trucks met gewone dieselmotoren, maar ook trucks met verbrandingsmotoren op waterstof komen in jouw werkplaats. Er wordt steeds meer veelzijdigheid van jou gevraagd om de klanttevredenheid hoog te houden. Je geniet dagelijks van de mogelijkheden die deze baan je biedt. De combinatie van het sleutelen en repareren aan trucks en/of machines, de afwisseling hiervan, en fijne collega's maakt dat je deze baan heel erg leuk vindt.
Bij van Vijfeijken heb je rechtstreeks contact met klanten voor: regulier onderhoud, APK-keuringen, kleine- of grote onderhoudsbeurten, advies en aankoop.
Wij werken altijd volgens de kernwaarden; ervaring, service en aandacht.
Verantwoordelijkheden:
Aan het begin van de dag neem jij samen met het team de werkzaamheden voor die dag door. Je stelt bij iedere klus een correcte diagnose met de diagnostische computer en zodoende bepaal je de juiste aanpak Je onderhoudt en repareert zelfstandig bedrijfswagens en componenten Je stemt af met collega's waar gewenst en begeleidt monteurs die in opleiding zijn Je voert inspecties en controles uit. Je werkt continu aan de beste service en denkt actief mee over hoe wij de kwaliteit kunnen verbeteren Hoe leuk dat je dit allemaal mag doen op een nieuwe locatie met de beste equipment, waar jij je steeds kunt blijven ontwikkelen.
Zelfstandig en gedreven monteur die zich verder wil ontwikkelen,
Op service gericht,
Het continu verbeteren van het reparatie proces.

Functieoverzicht
Voor een familiebedrijf met als specialisme speciaal transport in de Benelux zoeken we een flexibele trailerchauffeur met affiniteit in deze deelmarkt. De ene keer rij je samen met collega’s naar projecten waarbij je materiaal vervoert wat te lang , breed en/of zwaar is. De andere keer ga je zelfstandig -soms onder begeleiding- naar het buitenland en maak je 1 a 2 overnachtingen per week.
Wat staat is dat je een ervaren trekker-oplegger chauffeur bent die toe is aan een volgende stap. Affiniteit met lengte vervoer en uitschuiftrailers is een pré. Spreekt dit je aan? Pak dan nu je kans en solliciteer en wie weet word je binnenkort onderdeel van ons team

Vereisten.
Het EC-E rijbewijs met code 95 en een digitale pas.
Je kunt in het Nederlands praten en schrijven.
Ervaring met een trekker-oplegger en affiniteit met speciaal transport is een pré.
Een t-v-t regeling van 220 uur per periode.
Vergoedingen (zoals verblijfskostenvergoeding) volgensj de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Functieomschrijving
Je gaat aan de slag binnen een dynamisch bedrijf in een informeel team, waarbij je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Zodoende kan je bedrijfsgerelateerde cursussen en/of opleidingen volgen, zijn er diverse doorgroeimogelijkheden en is er uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris (afhankelijk van leeftijd en/of ervaring) met secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het is een zelfstandige, technische en veelzijdige functie. Je onderhoudt en repareert bestelwagens, bedrijfswagens, trucks en/of machines. Je stelt diagnoses en analyseert (bijvoorbeeld storingen, voert verschillende keuringen uit, zoals: APK, Tacho en laadkleppen en draait mee in storingsdiensten.
Leerling-monteurs worden door jou begeleid en gecontroleerd.
Vereisten:
Je hebt een BAT-diploma.
Daarnaast heb je alle wettelijk benodigde diploma’s voor het verrichten van de genoemde keuringen.
Je beschikt over een rijbewijs B-C-E.
Je bent flexibel, gedreven en ambitieus!

Functieomschrijving
Als APK Keurmeester, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van APK-keuringen en eventueel daaraan gelieerde reparaties. Om dit goed te kunnen doen heb je naast een uitgebreide sleutelervaring, ook ervaring in het stellen van diagnoses. Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde opleiding en heb je meerdere jaren ervaring als APK-Keurmeester en heb je een geldig APK-diploma. Daarnaast beschik je over een flexibele en klantgerichte instelling en heb je ervaring in het directe contact met klanten. Je ontvangt een goed salaris met eventueel een reiskostenvergoeding en mag werken in een sfeervolle werkomgeving met up-to-date gereedschap en apparatuur. Voor jou liggen er zeer veel mogelijkheden klaar om jezelf verder te ontwikkelen ( ao door het volgen van trainingen en cursussen). Een mooie kans dus! .
Functieprofiel
MTS metaal- of autotechniek (of vergelijkbaar),
Minimaal 3 jaar ervaring in onderhoud van bedrijfswagens.
APK 1 keurmeester en Tacho keurmeester.
Kennis en ervaring met las- en reparatiewerkzaamheden.
Je beschikt over een positieve instelling, weet van aanpakken, secuur en bent bekend met alle soorten materiaal.
Je bent flexibel en werkt eventueel diensten in het weekend.

Functieomschrijving
Bij Van Vijfeijken zijn wij op zoek naar service-medewerker die niet bang is om zijn of haar handen uit de mouwen te steken! Je bent een harde werker met oog voor kleine details, die flexibel, stressbestendig en klantgericht is.
Functieprofiel
Van Vijfeijken heeft een moderne, Truck én Carwash. In de carwash worden bedrijfswagens, trucks en/of machines gewassen; zowel het interieur (uitzuigen, vinyl reiniging, diepstomen, hemel reinigen, ramen en een parfum behandeling) als het exterieur (handwas, licht polijsten, wax behandeling, banden zwart toepassen, ramen).
Als Truckwash medewerker kan je alle verschillende voertuigen aan en is het jouw taak om deze weer als nieuw te laten blinken. Ook kun je -als het rustig is-, worden ingezet bij je collega's van de monteur afdeling om deze een helpende hand te bieden

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor het laatste Wheelnews
ErrorHere
×

Welkom bij Van Vijfeijken - Wij helpen u graag

× Hoe kan ik je helpen?