Financiering nodig?

VAN VIJFEIJKEN FINANCIERING

Voertuigen financieren zoals een van onze trucks, semi-trailers, kranen en/of machines? Van Vijfeijken zorgt voor een full service dienstverlening.


Bent u snel op zoek naar een truck, semi-trailer en/of machine? Van Vijfeijken levert de beste prijs/kwaliteit verhouding voertuigen, en nu ook met de mogelijkheid tot financiering. 

Hieronder vindt u een rekentool om zelf uw maandbedrag te berekenen met een aanbetaling en wel of geen slottermijn. 

 • Er is altijd een aanbetaling nodig
 • De looptijd is door u zelf te kiezen
 • Wel of geen slottermijnHeeft u nog andere vragen of wenst u meer informatie te ontvangen neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Bekijk voertuigen
akkoord-contract-vanvijfeijken
verkoop-uw-voertuig

LEASE UW VOERTUIG BIJ VAN VIJFEIJKEN

Van Vijfeijken biedt u de mogelijkheid om een voertuig te leasen via ons leaseplan. Het aanschaffen van een kapitaal zwaar en tijdsintensief zijn. Onze trucks en machines zijn direct klaar voor gebruik. Wij bieden u het volgende: 

 1. Snel geholpen aan een machine 

Onze voertuigen binnen ons assortiment zijn allemaal top onderhouden en voorzien van alle papier, dit houdt in dat de voertuigen direct rij- en werk klaar zijn. We hebben een ruim assortiment aan diverse type voertuigen als mobiele kranen, mixers, kraanwagens, betonpompen en nog meer.

 1. Scherpe prijzen 

Bij van Vijfeijken bent u zeker van de zaak dat u de beste prijs en kwaliteit garantie heeft. 

 1. Weet waar je aan toe bent 

Met ons leaseplan van een gebruikt voertuig houden we de volgend richtlijnen aan: 

 • Vast maandbedrag 
 • Vastgestelde periode 
 • Door middel van lease heeft u minder maandlasten, dat houd in dat u meer financiële ruimte heeft 
Bekijk voertuigen

VAN VIJFEIJKEN FINANCIERING

Voertuigen zoals trucks, semi-trailers of machines financieren? Van Vijfeijken zorgt voor een full service dienstverlening


Neem contact met ons op:

Skype: frans_5

Tel: +31 499 477 210

E-mail: info@vanvijfeijken.nl

VAN VIJFEIJKEN LEASEPLAN

HUUR UW VOERTUIG BIJ VAN VIJFEIJKEN

Snel op zoek naar een truck, semi-trailer of machine? Van Vijfeijken faciliteert de beste voertuigen, nu ook ter verhuur. Ter flexibiliteit van uw bedrijf of organisatie bieden wij u een breed assortiment van voertuigen aan en is er voor elke relevante branche een passende oplegger, vrachtwagen of machine beschikbaar. Daarbij kunnen onze voertuigen worden voorzien van hulpmiddelen zoals kettingen, kabels of een portaal- of haakarm. 

 • Het vereenvoudigen en versnellen van transport
 • Opties voor zowel een korte als lange termijn huurovereenkomsten
 • Check-ups en servicebeurten
 • Bijgaande hulpmiddelen voor trucks
 • Voor elk logistiek vraagstuk een oplossing

Door onze unieke onderhoudssystemen en servicebeurten zal uw voertuig in topstaat zijn. klaar om uw reis af te leggen. Benieuwd naar ons brede scala aan voertuigen?

Bekijk voertuigen
akkoord-contract-vanvijfeijken

Voertuigen

Speciaal voor u geselecteerd

Met meer dan 35 jaar ervaring is Van Vijfeijken de expert in handel- en voertuigen, dat is terug te zien in ons assortiment aan trucks. Van Vijfeijken heeft een ruim assortiment aan trucks met vele merken. We zijn in alle type trucks thuis; Kippers, Trekkers...

Binnen ons assortiment aan trailers hebben we diverse type trailers. Variërend van koel- vries transport, diepladers tot schuifzeil trailers. Net als onze trucks hanteren wij bij het selecteren van onze trailers de hoogste kwaliteitsstandaarden om onze klanten de beste koop…

Naast trucks en trailers heeft van Vijfeijken ook een ruim aanbod aan mobiele kranen. Ons aanbod aan mobiele kranen is zeer diverse met verschillende tonnages, bouwjaren en merken. Onze tonnages reiken van 35 tons kranen uit tot 400 tons kranen van merken als…

In ons assortiment vindt u ook diverse types hoogwaardige bouwmachines van topmerken wereldwijd als Caterpillar, Volvo, sennebogen en Case. Net als al onze voertuigen zijn ook de bouwmachines voorzien van top onderhoud en inspecties om...

Neem contact op

Heeft u vragen met betrekking tot de financiering bij Van Vijfeijken of heeft u vragen over de bijgaande diensten? U kunt terecht met al uw vragen, ook wanneer u interesse heeft om een virtuele testrit te plannen. Vul onderstaande formulier in, wij staan 24/7 voor u klaar.

  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Schrijf je in voor het laatste Wheelnews
  ErrorHere
  ×

  Welkom bij Van Vijfeijken - Wij helpen u graag

  × Hoe kan ik je helpen?