ONDERHOUD & APK

Om de kwaliteit van onze voertuigen te waarborgen en onaangename verrassingen na de koop te voorkomen worden alle voertuigen geïnspecteerd en onderhouden. Ook zijn al onze voertuigen voorzien van APK. 

Met jarenlang ervaring kunnen wij u een persoonlijk advies op maat geven over verschillende soorten voertuigen. Maar ook voor hulp bij vrachtwagen onderhoud bent u bij ons bij het juiste adres. 

ONDERHOUD IN ONZE EIGEN WERKPLAATS

Kwaliteit van onze voertuigen is een van de unique selling points van Van Vijfeijken. Om de kwaliteit van onze voertuigen te kunnen garanderen en waarborgen worden alle voertuigen onderhouden en gerepareerd door ons werkplaats team in onze eigen werkplaats. 

Een goede werkplaats is van essentieel belang. Onderhoud is een service die de betrouwbaarheid en kwaliteit van de onze voertuigen garandeert, maar bovenal ook de veiligheid voor de werknemers en de bescherming van het milieu waarborgt.

Advies en hulp door Van Vijfeijken

 • Onderhoud

  Onderhoud

  Bij Van Vijfeijken is het onderhoud van uw voertuig een essentieel deel in de kwaliteit van onze service, daarom voorzien we elk voertuig van top kwaliteit onderhoud om zo de klant de beste ervaring te bieden.

 • Advies op maat

  Advies op maat

  Heeft u vragen over een voertuig of zou u willen weten wat voor soort voertuig het beste bij uw vraag past, dan kan ons team u altijd helpen bij het zoeken naar een passend voertuig voor u.

 • Betrouwbare service

  Betrouwbare service

  Van Vijfeijken staat garant voor betrouwbare service, de klant staat altijd centraal en dat zien we ook terug in ons klantennetwerk.

Meer opties of heeft u vragen?

Heeft u een vraag met betrekking tot een van onze voertuigen? Zoekt u hulp of advies bij het zoeken van een voertuig? U kunt terecht met al uw vragen. Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Schrijf je in voor het laatste Wheelnews
  ErrorHere
  ×

  Welkom bij Van Vijfeijken - Wij helpen u graag

  × Hoe kan ik je helpen?