• 2-4 oktober: EV Experience

  04-10-2020 Circuit Zandvoort

  CIRCUIT ZANDVOORT DECOR VOOR ELEKTRISCH PROEFRIJDEN

  EV Experience 2-4 oktober: Compleet overzicht en ervaren van elektrische voertuigen

  Tussen alle perikelen rondom stikstofdiscussies, de benodigde vergunningen, zandhagedissen en rugstreeppadden wordt het circuit niet alleen verbouwd voor de komst van Formule 1, maar ook voor de allereerste EV (Electric Vehicle) Experience van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober. Een uniek overzicht van het actuele aanbod van elektrische voertuigen, de mogelijkheid tot het maken van proefritten op het circuit en workshops over alle facetten van elektrisch rijden maken dit evenement een unieke ervaring. Het net verbouwde circuit opent voor het eerst haar deuren voor de EV Experience. Meer informatie over programmering en het bestellen van Experience Tickets zijn te vinden op evexperience.nl.

  Geen brullende motoren en benzinedampen, maar voorbij zoevende EV’s, E-Bikes, scooters en steps. Pitboxen worden omgebouwd tot Pop Up stores waar automerken en toeleveranciers hun eigen garage ter beschikking hebben om uitleg te geven over hun nieuwste modellen. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want je kunt zelf plaats nemen achter het stuur om te ervaren hoe deze auto’s rijden en welke technologie ze aan boord hebben. Door verschillende workshops van o.a. de Vereniging Elektrische Rijders ontvangen gasten alle kennis om het elektrisch rijden te omarmen.

  De eerste EV Experience vindt plaats van 2 t/m 4 oktober. De focus op vrijdag ligt op de zakelijke markt waar de fleet manager, taximarkt, overheden en bedrijven welkom zijn. In het weekend opent de EV Experience haar deuren voor iedereen met interesse voor of met plannen om de overstap naar elektrisch rijden te willen maken.

  Comments are closed.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor het laatste Wheelnews
ErrorHere
×

Welkom bij Van Vijfeijken - Wij helpen u graag

× Hoe kan ik je helpen?