VERSCHEPING

Wij kunnen het door u gekochte voertuig vervoeren naar elke bestemming ter wereld. Voor Europese bestemmingen betreft het meestal wegtransport. Voor verder gelegen bestemmingen verzorgen wij het vervoer naar een Nederlandse of Belgische zeehaven. Van daaruit wordt het voertuig verscheept naar het land van bestemming. In onze online catalogus kunt u bij elk voertuig een indicatie opvragen van de transportkosten naar de meest voorkomende bestemmingen wereldwijd.

Transport over zee

In dit geval bestaat het transport uit twee delen:

1. Transport door van Vijfeijken Handelsonderneming B.V. naar een Nederlandse of Belgische zeehaven.

2. Transport door de verscheping maatschappij naar havens wereldwijd.

De geschatte transportkosten vormen het totaal van de transportkosten onder 1 en 2. Het is inclusief verzekering en alle papierwerk.

TRANSPORT

Begeleiding invoer en transport

Als full service partner bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het gehele transport proces van A tot Z te faciliteren. Dit houdt in dat we onze klanten geheel ontzorgen van het regelen van exportdocumenten, douanedocumenten, verzekeringen en het afleveren van goederen aan de deur of bij de haven. 

Transport

Het faciliteren van transport gaat geheel in samenwerking met de klant, met onze kennis en ervaring kunnen we u altijd de beste transportmogelijkheid aanbieden. Zo kunnen we u bijvoorbeeld opties sturen van transport van en naar verschillende havens gebaseerd op de transportduur, locatie en transportkosten. 

Dit is een zeer gestroomlijnd proces waar wij enorm trots op zijn en dat van groot belang is voor een goede after sales en ervaring bij onze relaties. Wilt u weten wat de kosten zijn voor een bepaald transport of hoe de aflevering van een voertuig of het transport zal verlopen? Neem dan contact op.

Transportservice

Documenten en services die Van Vijfeijken kan faciliteren: 

 • Groene kaart voor wegtransport 
 • EXA document 
 • EUR1 document 
 • Tijdelijk kenteken binnen 1 a 2 werkdagen. 
 • Etc.

VAN VIJFEIJKEN TRANSPORT

Voertuigen zoals trucks, trailers, kranen of machines laten vervoeren? Van Vijfeijken zorgt voor een full service koop

VERSCHEPING DOOR VAN VIJFEIJKEN

 • Wat zijn de transportkosten?

  Wat zijn de transportkosten?

  Als u bij ons koopt, verzorgen wij graag het transport van uw voertuigen ongeacht naar welke bestemming tegen de beste prijs.

 • Exportdocumenten snel geregeld

  Exportdocumenten snel geregeld

  Een kenteken en andere bijbehorende exportdocumenten zijn binnen 1 a 3 werkdagen geregeld.

 • Faciliteren invoer en transport

  Faciliteren invoer en transport

  Wij hebben een gespecialiseerde afdeling die het papierwerk voor u regelt. Door onze wereldwijde aanwezigheid en jarenlange ervaring kunnen we u perfect begeleiden bij het invoeren, registreren en verschepen van voertuigen naar vrijwel elk land ter wereld.

UW AANVRAAG

Heeft u een vraag met betrekking tot een van onze voertuigen? Zoekt u hulp of advies bij het zoeken van een voertuig? U kunt terecht met al uw vragen. Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Wij kunnen op aanvraag een indicatie geven van de transport.

  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Schrijf je in voor het laatste Wheelnews
  ErrorHere
  ×

  Welkom bij Van Vijfeijken - Wij helpen u graag

  × Hoe kan ik je helpen?