VERKOCHTE VOERTUIGEN VAN VIJFEIJKEN

Door de jaren heen hebben wij veel klanten uit alle hoeken van de wereld mogen helpen bij het vinden van een perfecte vrachtwagen naar zijn/haar wensen. Ons doel binnen van Vijfeijken is om een goede en langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons op een en daarom zien we gelukkig ook vaak klanten terugkomen bij ons. Dit samen met onze bedrijfscultuur creëert een persoonlijk en vertrouwd klantennetwerk.

sleuteloverdracht-vanvijfeijken
  • Tevreden klanten van Van Vijfeijken

    Van het bezoeken van de website van Van Vijfeijken tot het binnenstap in ons bedrijf tot na de aankoop, wij staan voor u klaar en vinden het uiterst belangrijk dat uw ervaring binnen Van Vijfeijken zo prettig mogelijk verloopt.

  • Verkochte voertuigen uit ons assortiment

    Deze pagina geeft een inzage in wat u kunt verwachten bij van Vijfeijken in wat voor type voertuigen wij aanbieden. Zoekt u een gelijkwaardig voertuig als wat wij eerder verkocht hebben? Dan kunt u ons contacteren en wellicht hebben we het voertuig al binnen ons assortiment, en zo niet dan kunnen we hiernaar opzoek gaan voor u.

  • Betrouwbaarheid & kwaliteit

    Binnen de organisatie zijn de grootste kernwaarden betrouwbaarheid en kwaliteit, alleen het beste voor de klant. Dit is onze passie en wij hopen dit over te brengen aan u. Wij nodigen u uit om de klantreviews te lezen en zelf tot een oordeel te komen.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in voor het laatste Wheelnews
ErrorHere
×

Welkom bij Van Vijfeijken - Wij helpen u graag

× Hoe kan ik je helpen?